Vinisol Wijnhuis Meerssen

Vinisol - Wijnhuis Meerssen is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de rechtstreekse en geheel zelfstandige import van uitsluitend hoogstaande Italiaanse kwaliteitswijnen, olijfolies, pasta's, grappa's, limoncello's, mousserende en dessertwijnen uit nagenoeg geheel Italie.

SOLO VINI PREGIATI D'ITALIA


De import is gebaseerd op de eigen vakkennis en passie alsmede op de langjarige relatie en ervaring tesamen met de toprestaurants en hun sommeliers in Nederland.
De selectie bestaat voornamelijk uit wijnen van edele autochtone druivesoorten, gemaakt door ambitieuze en gepassioneerde wijnproducenten.
De authenticiteit en uniciteit van iedere wijn wordt naast de (autochtone) druivesoort verder bepaald door microklimaat, bodem, biotoop en ook in heel belangrijke mate de wijnboer. Dit alles tesamen vormt het unieke "terroir" oftewel in Italie "tipicita"genoemd.
Iedere door Vinisol geselecteerde wijn is mooi in balans, heeft voldoende extract, is fris (geen oxydatie) en is zuiver. Aldus geven alle wijnen naast "tipicita" vooral ook drinkgenot en smaaksensatie.


LA QUALITA IN HARMONIA CON LA NATURA!